| Güncel Accounts Rapidshare premium şifrelerini bulabileceğiniz bölüm. |
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz... |
| Tags: karsiligi, konu, planeter, rapidler |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Moderatör
Teşekkürleri: 39
134 mesajına 413 kere teşekkür edildi. |
17 OCAK 2010 TARİHİNDEN İTİBAREN AÇILAN KONULAR İÇİN GEÇERLİDİR. Konu karşılığı sadece sizin kullanacağınız rapidler vereceğim.Bu şekilde hem foruma katkınız olacak hemde aldığınız rapidi uzun süre kullanma imkanınız olacak.ilgilenen arkadaşlar kurallar aşağıda... 1 - Secure hesap : 25 KONU Unsecure hesap : 65 KONU 2 - Konuları açtıktan sonra burdan konu linkleriyle beraber bana bildirmeniz yeterli 3 - Konularınızı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] veya www.blog.forumsen.com da açabilirsiniz karışık olabilir farketmez. 4 - Herhangi bir sebeple açtığınız konular modlar tarafından silinmemiş olacak. yani paylaşımları dikkatli ve kaliteli yapmaya çalışın 5 - Herhangi bir sınır yok yani üye 50 konu açmışsa 2 tane secure hesap talep edebilir yada 90 konusu olduğunda bi secure bi unsecure yani ne kadar çok konu o kadar çok rapid 6 - Konuların güncel konular olmasına dikkat edin.Arama yapmadan konu açmayınız. 7- Aynı bölüme en fazla 20 konu ile istek yapabilirsiniz. (Secure için) *Unsecure için aynı bölüme en fazla 45 konu ile istek yapabilirsin.. *Oyun download bölümüne açılan konular geçersizdir. hadi kolay gelsin arkadaşlar LÜTFEN FORUMSENE DESTEK OLUNUZ SİTEDE YER ALAN REKLAMLARA BİR DEFA TIKLAYARAK FORUMSENİ DAHA GELECEKLİ VEDE DAHA ÇOK HİZMETİ SUNAN SİTE YAPABİLİRSİNİZ BİZLERE YARDIMCI OLUN SİZLERDE DAHA ÇOK KAZANIN ![]() вєη вιя кяαℓıм. тєк єкѕιğιм нαℓк
Konu K1ng tarafından (03-07-2010 Saat 02:58 PM ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
| Bu mesaj için planeter kullanıcısına teşekkür eden 22 üyemiz: |
| Sponsored Links |
|
|
#2 |
|
ForumSen Üyesi
Teşekkürleri: 7
15 mesajına 22 kere teşekkür edildi. |
75 konuya sadece 1 unsecure hesap mı ?
|
|
|
|
| Bu mesaj için arke44 kullanıcısına teşekkür eden 4 üyemiz: |
|
|
#3 |
|
Moderatör
Alıntı: arke44 Nickli Üyeden Alıntı | Mesajı göster
75 konuya sadece 1 unsecure hesap mı ?
çok geldiyse eğer 30 konu açarsın secure hesap alırsın varmı başka sorun ?? ![]() вєη вιя кяαℓıм. тєк єкѕιğιм нαℓк
|
|
|
|
| Bu mesaj için planeter kullanıcısına teşekkür eden 6 üyemiz: |
|
|
#4 |
|
ForumSen Üyesi
Teşekkürleri: 4
19 mesajına 46 kere teşekkür edildi. |
güzel bir uygulama olmuş pm attım=)
|
|
|
|
| Bu mesaj için berkay956 kullanıcısına teşekkür eden 5 üyemiz: |
|
|
#5 |
|
Administration
Teşekkürleri: 2088
1898 mesajına 2555 kere teşekkür edildi. |
yalnış anlaşılmasın bugünden itibaren konu açanlar rapid isteyebilir.Eskiden şu kadar konum vardı bu kadar hesap istiyorum demeyiniz.
Teşekkürler planeter ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Her gün adtech reklamlarına tıklarsanız seviniriz. |
|
|
|
| Bu mesaj için -HakikaT- kullanıcısına teşekkür eden 4 üyemiz: |
|
|
#6 |
|
Moderatör
konu sayısı tekrar düzenlendi bilginize
![]() вєη вιя кяαℓıм. тєк єкѕιğιм нαℓк
|
|
|
|
| Bu mesaj için planeter kullanıcısına teşekkür eden 8 üyemiz: |
|
|
#7 |
|
Süper Moderatör
Teşekkürleri: 149
92 mesajına 143 kere teşekkür edildi. |
Çok şükür dediğime geldiniz sonunda
![]() ![]() Bir süre aktif değilim... |
|
|
|
| Bu mesaj için KARAŞİMŞEK kullanıcısına teşekkür eden 5 üyemiz: |
|
|
#8 |
|
Webmaster
Teşekkürleri: 4898
1391 mesajına 2180 kere teşekkür edildi. |
ßirde Aynı Konular Geçerli Değildir mesela ben winamp 3.2.1 konusunu açtım sizde açarsanız o konu geçerli olmuyor..
![]()
|
|
|
|
| Bu mesaj için LaFleur kullanıcısına teşekkür eden 4 üyemiz: |
|
|
#9 |
|
Süper Moderatör
Teşekkürleri: 149
92 mesajına 143 kere teşekkür edildi. |
Kısacası, konu açmadan önce şöyle bir sitede Ara" bölümünden o konunun başlığını taratalım, yoksa koyalım..
Boş konular açmayalım. ![]() ![]() Bir süre aktif değilim... |
|
|
|
| Bu mesaj için KARAŞİMŞEK kullanıcısına teşekkür eden 4 üyemiz: |
|
|
#10 |
|
Moderatör
casper arkadaşımız 25 konu açarak rapidi haketmiştir vee 8. Feb 2010 bitiş tarihli secure hesap yollanmıştır kendisine
NOT : açtığınız konuları pm ile değilde burdan belirtin ki ben olmadığım zamanlarda mod arkadaşlar gerekli incelemesi yapsın ve size hakettiğiniz hesabın ulaşması daha kısa sürsün ![]() вєη вιя кяαℓıм. тєк єкѕιğιм нαℓк
|
|
|
|
| Bu mesaj için planeter kullanıcısına teşekkür eden 5 üyemiz: |
![]() |
| Etiketler |
| karşılığı, konu, planeter, rapidler |
| Seçenekler | |
| Stil | |